Pentuja / Puppies

Pentuja odotettavissa 2022!

Pennut syntyivät 6.5-7.5.2022, 2 urosta ja 6 narttua.
Ei vapaita pentuja.

Nova on ultrattu kantavaksi, pentujen odotetaan syntyvän viikolla 19.
Nova on astutettu Wilsonilla 9.3.2022.
Novan juoksun odotetaan alkavan helmikuun lopulla.

Tarita's Wings Of the Warrior - "Wilson"

HD A/A                                   DM N/N
ED 0/0                                    MDR1 +/-
LTV0                                       Silmät OK
SP0                                         Polvet OK
VA0                                         LT 158 +++

Boardhill Golden Opportunity "Nova"

HD B/B                                     DM N/DM
ED 0/1                                       MDR1 +/+
LTV0                                         Silmät OK
SP0                                           Polvet OK     
VA0                                           LT 190 +++

Nova on oma kasvattini G-pentueesta, tuleva pentue on yhteistyöpentue Novan omistajan Johannan kanssa. Nova on osoittautunut omistajalleen täydellisen sopivaksi harrastuskaveriksi. Nova on suorittanut Pelastuskoiraliiton kaksi hakukoetta hyväksytysti, tähtäimessä kesällä suorittaa viimeiset, jonka jälkeen Nova on virallinen hälytyskoira. Novan on tarkoitus myös suorittaa kesällä BH-koe ja startata Tokossa. Nova elää ainoana koirana kissan kaverina. 

Johanna kuvailee Novaa näin:


Nova on erittäin aktiivinen, miellyttämishaluinen ja nopeasti oppiva. Se rakastaa leikkimistä ja lähtee täysillä mukaan kaikkeen mitä sen kanssa tekee. Harrastusten ulkopuolella ystävällinen ja läheisyydenkipeä 30-kiloinen sylikoira.

Wilson on pienikokoinen uros, luonteeltaan avoin ja tasapainoinen. Wilson on suorittanut BH-kokeen ja startannut Rally-tokossa. Perheessä on myös toinen, lähes samanikäinen uros.

Henna kertoo Wilsonista näin:

Wilson on tasapainoinen ja itsevarma uros, joka on aina innolla lähdössä mukaan niin lenkeille kuin treeneihinkin, mutta nauttii yhtälailla kainalossa köllimisestä televisiota katsellen.

Pentueen sukutaulu

Nova ja sen sisarukset ovat keskimääräistä aktiivisempia Valkkareita, joten pennuille on etsinnässä kodit, joilla aiempaa kokemusta paimenkoirista ja innostusta kouluttaa koiraa pitkällekin. Wilsonin tasapainoinen luonne yhdistettynä Novan aktiivisuuteen ja taisteluhaluun toivoittavasti tuottaa pentuja, joiden kanssa pystyy harrastamaan tavoitteellisestikin. Pennuista odotetaankin vilkkaita ja aktiivisia koiria, jotka kuitenkin osaavat rauhoittua, kun mitään ei tapahdu.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera.

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti etukäteen, pelkkien sähköposti- tai tekstiviestien perusteella en pentua myy. Odotan että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkastamaan ja luonnetestaamaan koiransa, vaikka koiraa ei jalostukseen käytettäisikään. (Lonkat, kyynärät, selkä, silmät)

Ota yhteyttä jos pentuesuunnitelma kiinnostaa:
kennel.boardhill@gmail.com
puh. +358503625749
Facebook/Messenger Sari Kuusisto