Pentuja / Puppies

Nakki on astutettu Kodalla, pentujen odotetaan syntyvän viikolla 16.

Boardhill It Must Have Been Love "Nakki"

s. 8.7.2020
Safe Guardian's King Himself - Boardhill Comes Up Smelling Of Roses
HD A/A                MDR1 +/+
ED 0/0                 DM N/N
LTV0                    Eyes OK
SP0                      LT 155 ++
VA0
OC healthy/healthy

Boardhill Grand Kahuna "Koda"

s. 27.2.2019
P'resley - Legend of White Full Moon After Twilight

HD B/B                      Eyes OK
ED 0/0                      Heart OK
LTV0                         Knees 0/0
SP0                           MDR1 +/+
VA1                            DM N/N                    

LT 157 +++

Nakki on kotiin jäänyt oma kasvatti I-pentueesta, Ceren tyttärentytär, pieni, kiltti, kainaloinen. Nakki on ystävällinen ja avoin ihmisille, bravuurina jalkojen välistä kulkeminen. "Kaikki tykkäävät Nakista." Ulkona huomaa kaiken ja reagoi herkästi, rakastaa uimista ja keppejä. Nakilla on yksi SERT näyttelystä. 


Koda on oma kasvatti G-pentueesta, Kidan poika, kiihkeä, äänekäs, leikkisä, fyysinen. Keskikokoinen, valtavan paksu ja pitkä turkki. Rakastaa keppejä ja palloja. Koda asuu maaseudulla ainoana koirana, kaverina kissa. Kodalla on aiemmin yksi pentue.

Koda on käynyt näyttelyissä ERIn arvoisesti. 

Pentueen sukutaulu

Pennuille on etsinnässä aktiiviset kodit, harrastukset plussaa. Pennuista odotetaan keskivertoa energisempiä valkkareita. 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera. Molemmat vanhemmat ovat tavattavissa Turun seudulla.

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti etukäteen, pelkkien sähköposti- tai tekstiviestien perusteella en pentua myy. Odotan että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkastamaan ja luonnetestaamaan koiransa, vaikka koiraa ei jalostukseen käytettäisikään. (Lonkat, kyynärät, selkä, olat, silmät)