Pentuja / Puppies

Nakki & Nipsu

- talvi 2024-

Boardhill It Must Have Been Love - "Nakki"

s. 8.7.2020
Safe Guardian's King Himself - Boardhill Comes Up Smelling Of Roses
HD A/A                MDR1 +/+
ED 0/0                 DM N/N
LTV0                    Eyes OK
SP0                      LT 155 ++
VA0
OC healthy/healthy

Hillside's Snout Brisk Peter Pan - "Nipsu"

s. 24.4.2021
Of Trebons Berger Blanc Calvin - BeDaBlanco Happy Helga
HD C/B                               Eyes OK
ED 0/0                               Heart OK
LTV0                                  Knees 0/0
SP0                                     MDR1 +/+

VA0                                    DM N/N              

OC healthy/healthy           LT 125+++ 

Nakki on kotiin jäänyt oma kasvatti I-pentueesta, Ceren tyttärentytär, pieni, kiltti, kainaloinen. Nakki on ystävällinen ja avoin ihmisille, bravuurina jalkojen välistä kulkeminen. "Kaikki tykkäävät Nakista." Ulkona huomaa kaiken ja reagoi herkästi, rakastaa uimista ja keppejä. Nakilla on yksi SERT näyttelystä. 

NIpsu on Tanskasta tuodun entisen sijoitusnarttuni Taikan pentu. Pienikokoinen, upeapigmenttinen uros. Asuu omakotitalossa perheessä, jossa lapsia ja  kolme muuta koiraa. Nipsu on nuorimmainen. Nipsun kanssa harrastetaan Doboa ja Noseworkia. Nipsu tulee kesän 2024 aikana käymään parissa näyttelyssä.

Nipsu kantaa pitkäkarvageeniä, Nakkikin saattaa kantaa, joten pieni mahdollisuus on myös pitkäkarvaisiin pentuihin. 

Pentueen sukutaulu

Pennuille on etsinnässä aktiiviset kodit, harrastukset plussaa. Pennuista odotetaan pienehköjä ja avoimia valkkareita, jotka ovat aina valmiina toimintaan, mutta rauhoittuvat lepäilemään, kun mitään ei tapahdu.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera. Molemmat vanhemmat ovat tavattavissa Turun seudulla.

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti etukäteen, pelkkien sähköposti- tai tekstiviestien perusteella en pentua myy. Odotan että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkastamaan ja luonnetestaamaan koiransa, vaikka koiraa ei jalostukseen käytettäisikään. (Lonkat, kyynärät, selkä, olat, silmät)

Core & Borga

- syksy 2024-

Boardhill Gild the Lily - "Core"

s. 27.2.2019
P'resley - Legend of White Full Moon After Twilight
HD C/B                 MDR1 +/+
ED 0/0                  DM N/N
LTV0                     Silmät OK
SP0                       LT 157 +++
VA0                      MH-luonnekuvaus suoritettu

Devoted One's Faiding Moonlight - "Borga"

s. 14.1.2020
Nevalain Moonlight Bear - Devoted One's Be My Miracle
HD A/A              MDR1 +/+
ED 0/0              DM N/N
LTV0                 Silmät OK
SP0                   LTE 173 +++
VA0

Core on 5-vuotias Kidan tytär, pienehkö, vilkas, kiltti tyttö. Rakastaa palloja, keppejä ja käpyjä. Core on ystävällinen ja avoin, toisia koiria kohtaan välinpitämätön. Core asuu Turussa kerrostalossa lapsiperheessä, kaverinaan nuori valkkarinarttu. Core on käynyt pari kertaa näyttelyssä, tuloksena ERI ja EH.

Borga on komea isohko uros, jonka isää olen aina ihaillut. Borga on avoin ja ystävällinen, käynyt kerran näyttelyssä tuloksena ERI. Borga asustaa Nakkilassa. Borga kantaa pitkäkarvageeniä, joten pentueeseen odotetaan sekä keskipitkä- että pitkäkarvaisia pentuja.

Borgan omistaja kertoo koirastaan näin:

Borga on iloinen, itsevarma, leikkisä, avoin ja vahva koira. Borga tunnistaa erityisherkkyydet ja onkin ollut upea erityisoppilaideni, sekä koiria pelkäävien ihmisten kanssa. Samaan aikaan uhan alla, Borga puolustaa minua viimeiseen karvaan saakka. 
Lajeista FH-jälki on ollut kaikkein eniten meidän lajimme. Borga jäljestää tarkasti askel askeleelta ja tasaisella vauhdilla. Nenänkäyttö on luontaista, sulavaa ja tarkkaa.
Rally-toko on sitten taas meidän rallattelulaji! Siellä pidetään hauskaa, ei haittaa vaikka ei aina osattaisi vaan mennään rennolla tekemisen meiningillä ja saadaan aina kehuja iloisesta asenteesta!
Borga on samaan aikaan hyvin itsenäinen ja taas kuitenkin hyvinkin mammanpoika. Koira jonka voi ottaa mukaan kaikkialle.Täydellinen paketti, ei kuitenkaan niinkään pienessä pakkauksessa.

Pentueen sukutaulu.

Pennuille on etsinnässä aktiiviset kodit, harrastukset plussaa. Pennuista odotetaan keskikokoisia ja avoimia valkkareita, jotka ovat aina valmiina toimintaan, mutta rauhoittuvat lepäilemään, kun mitään ei tapahdu.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera. 

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti etukäteen, pelkkien sähköposti- tai tekstiviestien perusteella en pentua myy. Odotan että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkastamaan ja luonnetestaamaan koiransa, vaikka koiraa ei jalostukseen käytettäisikään. (Lonkat, kyynärät, selkä, olat, silmät)