E-pentue

5.8.2018

2u + 2n

2 pk + 2 kpk

Boardhill Excuse My French - Musta - "Eggsy"      C/C 0/0 LTV0 SP0 VA0 Silmät OK 127+++ kivesvika
Boardhill Eager Beaver - Sininen - "Kosmo"          A/A operoitu/0 LTV1 SP0 VA0 Silmät OK LT 155 +++ kivesvika

Boardhill Easy On the Eye - Punainen - "Hilda"     C/C 0/0 LTV1 SP0 VA0 Silmät OK LT 82-
RTK1 Boardhill Eye Candy - Oranssi - "Lady"         C/C 0/0 LTV4 SP0 VA0 Silmät OK Polvet 0/0 Sydän OK LT 102 ++

Parents


Buffy Diavolocane

Elegant Ghost des Garous du Maquis

Martta on pienehkö, vahvaluustoinen, erittäin runsasturkkinen narttu, jolla on suuret korvat ja hiilenmusta pigmentti. Luonteeltaan iloinen, ystävällinen ja sopeutuva huiskuhäntä, on valloittanut monta ihmistä tässä lyhyessä ajassa, jonka meidän kanssamme on viettänyt. Martta opettelee kaupunkilaiskoiran elämää hienolla menestyksellä, on erittäin ahne ja helppo koulutettava.

Tosty on yhdeksänvuotias herrasmies ja erittäin ystävällinen lapsia, aikuisia, toisia koiria ja muita eläimiä kohtaan. Omistajan kertoman mukaan se myös työskentelee mielellään hänelle ja hänen kanssaan. Tosty kantaa pitkäkarvageeniä, joten pentueeseen odotetaan sekä pitkä- että keskipitkäkarvaisia pentuja.

Pennuille on etsinnässä aktiiviset ja harrastamisesta kiinnostuneet kodit. Pentueesta sijoitetaan narttu ja/tai urospentu.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera.

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti etukäteen, pelkkien sähköposti- tai tekstiviestien perusteella en pentua myy. Odotan että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkastamaan ja luonnetestaamaan koiransa, vaikka koiraa ei jalostukseen käytettäisikään. (Lonkat, kyynärät, selkä, silmät)