N-pentue

s. 13.11.2023
3u + 6n
3 pk + 6 kpk

Boardhill New Sheriff In Town - vaaleansininen - Alpo
Boardhill Now Or Never - ruskea - Noki
Boardhill November Miracle - vihreä - Kobe
Boardhill Needle In a Haystack - pannaton - Laila
Boardhill Nightmare Dressed a Daydream - pinkki - Nida
Boardhill No Doubt About It - punavalkoinen - Juni
Boardhill No Worries  - punainen - Tove
Boardhill Not For Sale - keltainen - Kira
Boardhill Nothing Else Matters - harmaa - Vilma

Parents

VomTraum Tallulah - Java

HD B/B                                        MDR1 +/+
ED 0/0                                        DM N/N
LTV0                                           Eyes OK
SP0                                             Knees med 1 / med 1
VA0                                            Heart no murmur
OC healthy/healthy
LT 100 ++ 

Kowhai Ugos Gladiator - Hugo

HD A/A                                             DM N/N
ED 0/0                                              MDR1 +/+
LTV0                                                 Eyes OK
SP0                                                   LT 168 ++
VA0  

FI MVA JV-15

Java on tuontikoira, pentueensa ainut keskipitkäkarvainen ja "värillinen". Se on ystävällinen ja avoin koira, rakastaa varauksetta kaikkia. Java ei juurikaan hauku, mutta sen repertuaariin kuuluu paljon muita ääniä, se kertoo aamuisin mitä unta on nähnyt ja iltaisin ilmoittaa, jos ruoka on myöhässä. :) Java touhuaa paljon itsenäisesti , mutta rakastaa käpertyä oman ihmisen kainaloon. Harrastuskokemusta on vähän, mutta on osoittautunut ilmiömäiseksi nenätyöskentelyssä. Pentuaikana oli melko haastava ja paljon ohjausta kaipaava, mutta aikuistuttuaan super. Java asuu yhdessä nuoremman Valkkarinartun kanssa. 

Java on erittäin vilkas ja aktiivinen koira. Se tarvitsee paljon liikuntaa ja aktivointia aivoilleen, mutta rakastaa myös makoilla kainalossa. Java on 30 kiloa täyttä kultaa.Hugo on kohta yhdeksän täyttävä vilkas ja iloinen uros, rauhoittunut melkoisesti nuoruusvuosistaan. Innokas, leikkii edelleen mielellään, rakastaa keppejä ja palloja. Hugo on vahvaluustoinen ja runsasturkkinen, keskikokoa hieman suurempi, pitkärunkoinen uros. Hugo on aiemmin toiminut Kaverikoirana Suomen Karvakavereissa ja on suorittanut NoseWork Finlandin 1-luokan hajutestin. Se on myös Suomen Muotovalio. Hugo on asunut sekä kerros- rivi- että paritalossa elämänsä aikana, nykyisin ainoana koirana.

Java kantaa pitkäkarvageeniä, joten pentueeseen odotetaan sekä pitkä- että keskipitkäkarvaisia pentuja. Osassa pennuista luultavasti on jonkin verran väriä.

Pennuille on etsinnässä aktiiviset ja harrastamisesta kiinnostuneet kodit. Pentueesta sijoitetaan narttu ja/tai urospentu.

Pentueen sukutaulu       Pedigreedatabase

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera. Molemmat vanhemmat ovat tavattavissa Turun seudulla.

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti etukäteen, pelkkien sähköposti- tai tekstiviestien perusteella en pentua myy. Odotan että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkastamaan ja luonnetestaamaan koiransa, vaikka koiraa ei jalostukseen käytettäisikään. (Lonkat, kyynärät, selkä, olat, silmät)