D-pentue

24.7.2018

5u + 5n

10 kpk

Boardhill Davy Jones Locker - Vihreä - "Jeti"
Boardhill Drives Me Up To the Wall - Lila- "Mio"
Boardhill Do a Runner - Sininen - "Manu"
Boardhill Dunkirk Spirit - Ruskea -  "Pyry"
Boardhill Dark Horse - Musta - "Rodi"
Boardhill Dressed To Kill - Vaaleanpunainen - "Nix"
Boardhill Dream Ticket - Pinkki - "Ciri"
Boardhill Dollars For Doughnuts - Punainen -  "Kira"
Boardhill Diamond In the Rough - Keltainen - "Satu"
Boardhill Devil May Care - Oranssi - "Lumo"


Parents


Boardhill Arabesque

Cody Tyrin v.d. Witte Klaver

Lumi on avoin ja ystävällinen, lasten ja aikuisten kaveri ulkonäköön katsomatta. Lumin tehtävä laumassa on ilmoittaa tulijat, kukaan ei pääse pihalle ilman raikuvaa tervetulohaukkua. Äitinsä tavoin se on myös äärettömän ahne, tästä syystä helppo motivuoida ja kouluttaa, sekä lihoo helposti. Erittäin fyysinen, painii ja juoksee mielellään velipuolensa kanssa tuntikausia.

Catch on keskikokoinen uros, joka asuu Hollannissa. Luonteeltaan se on omistajan kertoman mukaan leikkisä ja iloinen nuorimies. Catch on läpäissyt RZWH:n jalostustarkastuksen 26.11.2017.

Pennuille on etsinnässä aktiiviset ja harrastamisesta kiinnostuneet kodit. Pentueesta sijoitetaan narttu ja/tai urospentu. 

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera.

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti etukäteen, pelkkien sähköposti- tai tekstiviestien perusteella en pentua myy. Odotan että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkastamaan ja luonnetestaamaan koiransa, vaikka koiraa ei jalostukseen käytettäisikään. (Lonkat, kyynärät, selkä, silmät)