Boardhill White Swiss Shepherds

Kennelistäni ja 

MINUSTA

Pyrin kasvattamaan hyväluonteisia, terveitä valkkareita, joiden kanssa voi harrastaa ja jotka miellyttävät silmää. Teen yhteistyötä kokeneempien kasvattajien kanssa, kasvattaen omaa tietomäärääni päivä päivältä. Koiria on yhteisomistuksessa ja sijoituksessa kotona asuvien lisäksi. Olen Kennelliiton, Palveluskoiraliiton ja Suomen Valkoinenpaimenkoirayhdistyksen jäsen.


SARI KUUSISTO

Olen 6o-luvulla syntynyt paljasjalkainen turkulainen. Ensimmäisen valkoisenpaimeneni sain 2008, kun Ami tuli minulle  sijoitukseen . Amin kanssa harrastettiin kaikenlaista, tokoa, jälkeä, agilityä ja näyttelyitä. Rakkauden tähän hienoon rotuun se sytytti kertaheitolla. 

Pari vuotta myöhemmin tuli Cere Kowhai-kennelistä, sekin sijoitukseen. Ceren myötä kiinnostuin kasvattamisesta ja vuonna 2015 syntyi ensimmäinen pentue omalle kennelnimelle. 


Olen toiminut koiranäyttelyissä kehätoimitsijana 30 vuotta, luonnetestin koetoimitsijana kymmenen vuotta, samoin kuin palveluskoirakokeiden koetoimitsijana. Olen käynyt Kennelliiton kasvattajakurssin, sekä jatkokurssin. Toimin tällä hetkellä Suomen Valkoinenpaimenkoira ry:n hallituksessa. 

Teen yhteistyötä Turun Murren yrittäjän, Katja Silanderin kanssa, meillä on useita koiria yhteisomistuksessa. 

Olen suorittanut SuKoKan Kasvattaja-Akatemian hyväksytysti vuonna 2016. 

Olen suorittanut Natural Pets Academyn Raakaruokintaohjaajan tutkinnon vuonna 2022. 

Asun omakotitalossa Turussa hyvien ulkoilumaastojen vieressä yhden täysi-ikäisen lapsen, kissan, viiden valkkarin ja Medimurjenkoiran kanssa. Harrastamme metsälenkkeilyä, tokoilua ja näyttelyitä, omaksi iloksi myös metsäjälkeä.

Tervetuloa tutustumaan valkkareihini!

Sari
+358 50 362 5749
kennel.boardhill@gmail.com