Boardhill White Swiss Shepherds

Kennelistäni ja 

MINUSTA

Pyrin kasvattamaan hyväluonteisia, terveitä valkkareita, joiden kanssa voi harrastaa ja jotka miellyttävät silmää. Teen yhteistyötä kokeneempien kasvattajien kanssa, kasvattaen omaa tietomäärääni päivä päivältä. Koiria on yhteisomistuksessa ja sijoituksessa kotona asuvien lisäksi. Olen Kennelliiton, Palveluskoiraliiton ja Suomen Valkoinenpaimenkoirayhdistyksen jäsen.SARI KUUSISTO

Olen 6o-luvulla syntynyt paljasjalkainen turkulainen. Ensimmäisen valkoisenpaimeneni sain 2008, kun Ami tuli minulle  sijoitukseen . Amin kanssa on harrastettu kaikenlaista, tokoa, jälkeä, agilityä ja näyttelyitä. Rakkauden tähän hienoon rotuun se sytytti kertaheitolla. 

Pari vuotta myöhemmin tuli Cere Kowhai-kennelistä, sekin sijoitukseen. Ceren myötä kiinnostuin kasvattamisesta ja vuonna 2015 syntyi ensimmäinen pentue. 


Olen toiminut koiranäyttelyissä kehätoimitsijana yli 20 vuotta, luonnetestin koetoimitsijana viitisen vuotta, samoin kuin palveluskoirakokeiden koetoimitsijana. Olen käynyt Kennelliiton kasvattajakurssin, sekä jatkokurssin. 

Teen yhteistyötä Turun Murren ja Lahen Murren yrittäjän, Katja Silanderin kanssa, meillä on useita koiria yhteisomistuksessa. 

Olen suorittanut SuKoKan Kasvattaja-Akatemian hyväksytysti vuonna 2016. 

Asun omakotitalossa Turussa hyvien ulkoilumaastojen vieressä, kahden teinin ja neljän valkkarin kanssa. Vanhin lapsistani muutti jo pois kotoa, hänen kaksi maatiaiskissaansa ovat meillä silloin tällöin hoidossa. Harrastamme metsälenkkeilyä, tokoilua ja näyttelyitä, omaksi iloksi myös metsäjälkeä.

Tervetuloa tutustumaan valkkareihini!

Sari
+358 50 362 5749
kennel.boardhill@gmail.com