J-pentue

12.7.2020
6u
6 kpk

Boardhill Jack the Lad - sininen - "Huli"                         DM N/N MDR1 +/+ A/A 0/1 LTV0 SP1 VA0 kivesvika
Boardhill Just What the Doctor Ordered -lila - "Jalo"   DM N/N MDR1 +/+ A/A 0/0 LTV1 SP0 VA0 Silmät lievä sarveiskalvon dystrofia, polvet 0/0, sydän sivuääni ei, oireeton LTE 69++
Boardhill Jason Momoa - vihreä- "Jason"                     DM N/N MDR1 +/+ Hips OFA Excellent, Elbows Normal, Normal Spine
Boardhill Jumps For Joy -keltainen - "Väinö"               DM N/N MDR1 +/+ B/B 0/0 LTV0 VA1 SP0 Silmät lievä sarveiskalvon dystrofia LTE 53++
Boardhill Jewel In the Crown - harmaa- "Migo"           DM N/N MDR1 +/+ A/B 0/0 LTV0 VA0 LTE 119 +++
Boardhill Johnny On the Spot -ruskea - "Max"            DM N/N MDR1 +/+ B/B 0/0 LTV0 SP0 LTE 133++

Parents

Boardhill Blonde Bombshell "Lotte"

HD A/A                              DM N/N
ED 0/0                               MDR1 +/+
LTV0                                  Eyes OK
SP0                                    LT 159 +++
VA0                                    30 kg

Näyttelyt ERI


BedaBlanco Exotic Ernie "Rambo"

HD B/B                              DM N/DM 
ED 0/0                               MDR1 +/-
LTV0                                  Eyes OK
SP0                                    LT 159 +++
VA0                                    38 kg

Näyttelyt EH

JK1, BH

Lotte on iloinen, avoin ja ystävällinen nuori neiti, innokas ja energinen, joka osaa myös rauhoittua ja ottaa rennosti. Lotte on alistuva muita koiria kohtaan, tulee toimeen kaikkien kanssa. Lotte asuu kerrostalossa ainoana koirana, harrastaa emäntänsä kanssa Rally-tokoa ja muutama Dobo-kurssi on myös käyty. Lotella on näyttelystä ERI.

Lotte kantaa pitkäkarvageeniä, Rambokin saattaa kantaa, joten pentueeseen odotetaan sekä pitkä- että keskipitkäkarvaisia pentuja.

Rambo on kohta kuusivuotias Tanskasta kotoisin oleva keskikokoinen uros, jolla ei vielä aiempia pentueita ole. Rambo oppii nopeasti ja tekee mielellään, sen kanssa on harrastettu PK-lajeista metsäjälkeä, josta koulutustunnus JK1, sekä erikoisjälkeä, jossa yksi koestartti takana. Vesipelastuskokeisiin on tarkoitus osallistua ensi kesänä. Laura kertoo Rambosta näin:

Aktiivinen, kiltti, vauhdikas ja itsenäinen. Tulee toimeen ihan kaikkien kanssa, koirien ja ihmisten. Äärimmäisen kiltti poika, joka "juttelee" paljon.

Pentueen sukutaulu

Pennuille on etsinnässä aktiiviset, harrastavat kodit, pentueesta tullaan sijoittamaan uros- ja/tai narttupentu.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-viikkoisina rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina pentupaketin kera.

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet henkilökohtaisesti etukäteen, pelkkien sähköposti- tai tekstiviestien perusteella en pentua myy. Odotan että kasvattini omistaja on valmis virallisesti terveystarkastamaan ja luonnetestaamaan koiransa, vaikka koiraa ei jalostukseen käytettäisikään. (Lonkat, kyynärät, selkä, silmät)

Ota yhteyttä jos pentuesuunnitelma kiinnostaa:
kennel.boardhill@gmail.com
puh. +358503625749
Facebook/Messenger Sari Kuusisto